Wersje kompatybilne
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baked fish
- 1 - 2 pinch salt, fine, to taste
- 6 - 8 fresh white fish, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 - 2 pinch black pepper, freshly ground, to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g prawn, raw, peeled
lub 395 g mussel, fresh, cleaned - 340 g cooking cream
- 1 tsp salt, fine or to taste
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 green and red peppers, deseeded, julienned
- 200 g goat's cheese (any kind), in pieces
- 1 tsp black pepper, freshly ground or to taste
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine, to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 teaspoon black pepper, freshly ground, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1105 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Brak ocen
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1h 45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Frozen Yogurt Bark
6h 10 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Greek Style Beef Soup (Kreatosoupa) (TM6)
1 Std. 30 Min
Philly Cheesesteak
50min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min