
Wersje kompatybilne
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baked fish
- 1 - 2 pinch salt, fine to taste
- 6 - 8 fresh white fish e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 - 2 pinch black pepper, freshly ground to taste
- 100 g baby spinach, fresh
-
395
g prawn, raw, peeled
lub 395 g mussel, fresh, cleaned - 340 g cooking cream
- 1 tsp salt, fine or to taste
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 green and red peppers deseeded, julienned
- 200 g goat's cheese (any kind) in pieces
- 1 tsp black pepper, freshly ground or to taste
- 395 g rice, white, type basmati
- 1 tsp salt, fine to taste
- 45 g extra virgin olive oil
- 625 g water
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 teaspoon black pepper, freshly ground to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 889 kcal / 3720 kJ
- Białko
- 53 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Węglowodany
- 60 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Sód
- 1105 mg