Urządzenia i Akcesoria
Clam Boil
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
thyme, fresh leaves only4 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
water340 g
-
white wine, dry225 g
-
new potatoes scrubbed340 g
-
sweet corn cobs cut into rounds (2.5 cm/1 in.)4
-
340 g andouille sausage, pre-cookedlinguica sausage cut into pieces (5 cm/2 in.)340 g
-
clams cherrystone clams, scrubbed910 g
-
mussels in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed910 g
-
unsalted butter diced115 g
-
lemon cut into wedges1
-
baguette sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3118.8 mg
Białko
87 g
Kalorie
5522.4 kJ /
1319.9 kcal
Tłuszcz
60.3 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
98.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Sizzling Jalapeño Cocktail
3 godz. 5 min
Sambal Zucchini Noodles
Brak ocen
Watermelon Lemonade
5 min
Berry Lemonade
10 min
New England Clam Boil
55 min
Dragon Fruit Lemonade
5 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14 godz. 30 min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Cinnamon Dolce Coffee
15 min