Urządzenia i Akcesoria
Seafood Salad with Pearl Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil5 leaves
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp for dressing30 g
-
water700 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
pearl barley (pre-cooked for 12 mins)200 g
-
fresh mixed seafood800 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
lamb's lettuce or other letttuce100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.2 g
Kalorie
1972 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min