Urządzenia i Akcesoria
Seafood Salad with Pearl Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil5 leaves
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp for dressing30 g
-
water700 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
pearl barley (pre-cooked for 12 mins)200 g
-
fresh mixed seafood800 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
lamb's lettuce or other letttuce100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.2 g
Kalorie
1972 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Bulgur Wheat
35 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40 min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min