Urządzenia i Akcesoria
Seafood Salad with Pearl Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
fresh parsley leaves only15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil5 leaves
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp for dressing30 g
-
water700 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
pearl barley (pre-cooked for 12 mins)200 g
-
fresh mixed seafood800 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
lamb's lettuce or other letttuce100 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38.2 g
Kalorie
1972 kJ /
471 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Cod with Citrus Butter
50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min