Wersje kompatybilne
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Apricot stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 80 g dried apricots
- 50 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
Turkey, potatoes and sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 40 g)
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well washed, cut into halves
- 2 skinless turkey breasts
- 20 g dry white wine
- 20 g plain flour
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 18906.3 kJ / 4518.7 kcal
- Białko
- 516 g
- Węglowodany
- 155.1 g
- Tłuszcz
- 191.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 54.6 g
- Błonnik
- 21.8 g
- Sód
- 1640.8 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h