Urządzenia i Akcesoria
Celery leaf gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
celery leaves (approx. 100 g), washed and dried (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
lemon zest only½
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra to cover50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
507 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Brak ocen
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Black garlic and onion jam
55 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Vegan custard
15 min
Cashew sour cream
10 min
Spiced nut clusters
35 min
Carrot top pesto
15 min
Berry chia jam
3 godz. 15 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min