Urządzenia i Akcesoria
Celery leaf gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
celery leaves (approx. 100 g), washed and dried (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
lemon zest only½
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra to cover50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
507 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Mocha eggnog easter bake
1 godz. 30 min
Celery salt
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Energy breakfast bars
40 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Poached eggs with blade cover
30 min