Urządzenia i Akcesoria
Celery leaf gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
celery leaves (approx. 100 g), washed and dried (see Tips)1 bunch
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
lemon zest only½
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra to cover50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
507 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
2046.4 kJ /
489.1 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Stewed prunes
55 min
Cooked mayonnaise
5 min
Sautéed zucchini (300 g)
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Beetroot salad
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min