Urządzenia i Akcesoria
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
lemon zested, no white pith and juiced (approx. 40 g juice)1
-
fresh long green chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
natural yoghurt100 g
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder (see Tips)1 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into wide strips (4 cm)600 g
Coriander chilli mayonnaise
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded, if preferred1 - 2
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
continental cucumber cut into strips, to serve½
-
flatbread of choice, to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
1812.4 mg
Białko
133.8 g
Kalorie
11028.5 kJ /
2625.8 kcal
Tłuszcz
220.3 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
40.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Asian chicken noodle salad
45 min