Urządzenia i Akcesoria
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.9 g
Kalorie
1261.8 kJ /
300.4 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sage and buckwheat stuffing balls
1 godz. 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Gado gado
1 godz.
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Fruit and nut loaf
27 godz. 50 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min