
Urządzenia i Akcesoria
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chickpea tofu
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 - 2 tbsp
-
chickpea (besan) flour150 g
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
filtered water370 g
Spicy dipping sauce
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
Sriracha® sauce65 g
-
lime juice30 g
-
filtered water1 tbsp
-
pure maple syrup20 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices, to serve1
-
sesame seeds to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
300.4 kcal /
1261.8 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
25.6 g
Błonnik
5.8 g