Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 55.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 663.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Citrus seafood salad
1hod.
Béarnaise sauce
20min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Steamed greens with lemon feta
20min
Nam Jim
10 min
Café de Paris butter
25min
Scallops with pea purée
25min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Smoked salmon mousse
5 min