Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Białko
- 19.7 g
- Węglowodany
- 11.4 g
- Tłuszcz
- 55.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 663.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoked trout pâté
3u. 15min
Espresso martini
5min
Apple, leek and sage sauce
15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Oysters Mignonette
5min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Oysters with lime granita
5min
Scallops with pea purée
25min
Baked artichoke dip
35min