Urządzenia i Akcesoria
Ras el hanout
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
80 g
Składniki
-
cumin seeds25 g
-
coriander seeds25 g
-
cinnamon quill1
-
star anise1
-
cardamom pod (green)2
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
sweet paprika3 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
dried chilli flakes1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
whole cloves5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 80 g
Sód
1003.7 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1066.7 kJ /
254.9 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
20.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber and mint raita
30 min
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Chilli raita potato salad
55 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Goan prawn curry
25 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min