
Urządzenia i Akcesoria
Sage and buckwheat stuffing balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
226.9 kcal /
953.1 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
7.5 g