Sage and buckwheat stuffing balls

Sage and buckwheat stuffing balls

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • filtered water
    500 g
  • dried porcini mushrooms
    30 g
  • stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • salt
    ¾ tsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • buckwheat groats
    180 g
  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic cloves
    2
  • dried sage
    2 tsp
  • dried mixed herbs
    ½ tsp
  • apple cored and cut into quarters
    1
  • slivered almonds
    25 g
  • psyllium husks
    10 g
  • ground black pepper
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 226.9 kcal / 953.1 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...