Urządzenia i Akcesoria
Sage and buckwheat stuffing balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.8 g
Kalorie
953.1 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Vegan gravy
40 min
Stretchy melty cheese
20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Beetroot ketchup
1 godz. 15 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Coriander pesto
5 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min