Urządzenia i Akcesoria
Sage and buckwheat stuffing balls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.8 g
Kalorie
953.1 kJ /
226.9 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom quinotto
30 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Fig and walnut bread
3 Std. 20 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Millet cashew stir-fry
30 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Four-seed honey butter
30 Min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 Min
Brandy cashew cream
5 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min