
Urządzenia i Akcesoria
Proteinowy sernik z jabłkami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
masło do natłuszczenia
-
migdałów, mielonych2 łyżki
-
erytrytolu (patrz wskazówka)20 g
-
cynamonu, mielonego1 łyżeczka
-
twarogu, chudego podzielonego na kawałki500 g
-
mleka50 g
-
białka w proszku naturalnego lub smakowego (patrz wskazówka)50 g
-
jajko1
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 1 cm kostkę150 g
-
owoce jagodowe, mieszane, mrożone lub świeże, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
216.3 kcal /
905.2 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
5.9 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
564.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ciasto marchewkowo-bananowe
2 godz. 30 min
Muffiny z mąki owsianej z masłem orzechowym
50 min
Proteinowy blok twarogowy z czekoladą
5 godz. 55 min
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Pizza na spodzie z tuńczyka (low carb)
1 godz.
Owsiane batoniki z batatami
55 min
Ciasto z kaszy kuskus z owocami
6 godz. 25 min
Kurczak curry z „ryżem” z kalafiora
25 min
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
1 godz. 45 min
Batoniki proteinowe
50 min
Owsiane brownie z mango
1 godz.
Brownie z czerwonej fasoli
1 godz.