Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze moreli (500-800 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
500 g wody
-
500 - 800 g moreli bez pestek, przekrojonych na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE II
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze moreli (300-500 g)
20 min
Purée z kalafiora i ziemniaka (od 7. miesiąca życia)
35 min
Mus z gruszki i jabłka (od 7. miesiąca życia)
20 min
Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)
30 min
Purée z buraków z gruszką i sokiem z granatu (dla dzieci)
50 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée z marchewki (dla dzieci)
1 godz.
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Purée z cukinii (dla dzieci)
50 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Ragoût z wołowiną
45 min