Urządzenia i Akcesoria
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
garlic clove1
-
pouring (whipping) cream500 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.2 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1604.4 kJ /
383.5 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Browned beef mince
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Fruity dream
10 min
Poached eggs using blade cover
30 min