Urządzenia i Akcesoria
Chinese pork with vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1444.2 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
2041 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
60.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Sweet and sour pork
40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Chinese-style chicken
25 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Thai red pork curry
35 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Creamy beef curry
1 godz. 15 min