
Urządzenia i Akcesoria
Chinese pork with vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pork fillet cut into strips (5 mm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soy sauce50 g
-
dried rice noodles300 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves2
-
fresh ginger grated1 tsp
-
red onion cut into wedges150 g
-
red capsicum cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
carrot cut into strips (5 mm x 5 cm)150 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
water1280 g
-
oyster sauce70 g
-
brown sugar1 tsp
-
snow peas trimmed100 g
-
baby bok choy roughly chopped150 g
-
salt1 tsp
-
fresh long red chilli sliced diagonally1
-
roasted unsalted cashew nuts2 tbsp
-
spring onions/shallots sliced diagonally2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
486 kcal /
2041 kJ
Białko
31.7 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
60.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
1444.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Woodys "no butter" butter chicken
40 Min
Southern-style chicken
40 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Asian-style pork noodles
1 Std.
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Chinese-style chicken
25 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Chicken teriyaki
20 Min