
Urządzenia i Akcesoria
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Kefir parsley dressing
-
lemon zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only20 g
-
kefir (see Tips)130 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Steamed vegetables
-
water500 g
-
baby carrots scrubbed or lightly peeled (see Tips)1 bunch
-
cauliflower (small), broken into florets1
-
fresh green beans trimmed and cut lengthways200 g
-
micro herbs to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
156.1 kcal /
655.7 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
11.4 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
528.5 mg