Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
TM6 TM5 TM31

Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)

4.5 (11 ocen)

Składniki

Kefir parsley dressing

  • 1 lemon, zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh parsley, leaves only
  • 130 g kefir (see Tips)
  • 40 g extra virgin olive oil
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Steamed vegetables

  • 500 g water
  • 1 bunch baby carrots, scrubbed or lightly peeled (see Tips)
  • 1 cauliflower (small), broken into florets
  • 200 g fresh green beans, trimmed and cut lengthways
  • micro herbs, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
655.7 kJ / 156.1 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
8.2 g
Tłuszcz
11.4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
4.5 g
Sód
528.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy