Urządzenia i Akcesoria
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Kefir parsley dressing
-
lemon zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only20 g
-
kefir (see Tips)130 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Steamed vegetables
-
water500 g
-
baby carrots scrubbed or lightly peeled (see Tips)1 bunch
-
cauliflower (small), broken into florets1
-
fresh green beans trimmed and cut lengthways200 g
-
micro herbs to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
528.5 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
655.7 kJ /
156.1 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 godz. 35 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Steamed rice
25 min
Cooking beetroot and corn
40 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Mashed potatoes for two
30 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Simple steamed salmon
30 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 min