Wersje kompatybilne
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kefir parsley dressing
- 1 lemon, zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice
- 1 garlic clove
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 130 g kefir (see Tips)
- 40 g extra virgin olive oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Steamed vegetables
- 500 g water
- 1 bunch baby carrots, scrubbed or lightly peeled (see Tips)
- 1 cauliflower (small), broken into florets
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut lengthways
- micro herbs, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 655.7 kJ / 156.1 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 528.5 mg
Alternatywne przepisy
Sous vide scrambled eggs
35 min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Long-grain white rice
35 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Mexican scrambled eggs
20 Min
Blended mixed vegetable soup
45 Min
Steamed Chinese greens
30 min
Mashed potatoes for two
30 min
White basmati rice
35 min
Boiled rice
25 min