Urządzenia i Akcesoria
Chicken meatballs with coconut rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
chicken mince500 g
-
panko breadcrumbs20 g
-
Sriracha sauce (optional)20 g
-
oyster sauce180 g
-
basmati rice300 g
-
water1500 g
-
carrots cut into thin slices (5 mm) on the diagonal2
-
bok choy cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)2
-
coconut oil1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal2
-
coconut milk120 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1966.8 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
2677.8 kJ /
637.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Hoisin pork bowl
45min
Sticky sesame chicken
40min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Beef ragu
1h 25min
Asian-style pork noodles
1h
Sticky chicken
24h 35min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min