Urządzenia i Akcesoria
Chicken meatballs with coconut rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh kaffir lime leaves cut into thin slices4
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
chicken mince500 g
-
panko breadcrumbs20 g
-
Sriracha sauce (optional)20 g
-
oyster sauce180 g
-
basmati rice300 g
-
water1500 g
-
carrots cut into thin slices (5 mm) on the diagonal2
-
bok choy cut into quarters, then into pieces lengthways (10 cm)2
-
coconut oil1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices on the diagonal2
-
coconut milk120 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1966.8 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
2677.8 kJ /
637.5 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Hoisin pork bowl
45 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Sticky sesame chicken
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Meatballs in red pepper sauce
30 min