
Urządzenia i Akcesoria
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
Salted toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
treacle50 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
sea salt2 pinches
Sticky date puddings
-
pitted dates150 g
-
water680 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
unsalted butter softened, plus extra to grease40 g
-
dark brown sugar80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
pecan nuts100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
419.1 kcal /
1753.5 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
25.9 g
Węglowodany
44.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Sód
232.7 mg