Little sticky date puddings with salted toffee sauce
TM6 TM5 TM31

Little sticky date puddings with salted toffee sauce

5.0 (10 ocen)

Składniki

Salted toffee sauce

  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 50 g treacle
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 2 pinches sea salt

Sticky date puddings

  • 150 g pitted dates
  • 680 g water
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 40 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
  • 80 g dark brown sugar
  • 150 g plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 1 egg
  • 100 g pecan nuts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1753.5 kJ / 419.1 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
44.2 g
Tłuszcz
25.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Błonnik
3 g
Sód
232.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy