Urządzenia i Akcesoria
Chicken and leek pot pies
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Pie filling
-
leeks (approx. 500 g)2 - 3
-
water400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried bay leaf1
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (2-3 cm)700 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)200 g
White sauce
-
salted butter50 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
ready-made puff pastry (see Tips)2 sheets
-
egg yolk beaten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.5 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
2306.8 kJ /
551.3 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Cauliflower Mash
Brak ocen
All in one bowl bolognese
40 min
Curried sausages
40 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
No fail mash potato
20 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Macaroni carbonara
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min