Poached chicken with liquid stock

Poached chicken with liquid stock

4.4 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • brown onions
    180 g
  • garlic cloves
    2
  • water
    1500 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)
    2 - 3 sprigs
  • skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 648.3 mg
Białko 23.7 g
Kalorie 689 kJ / 164 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...