Urządzenia i Akcesoria
Poached chicken with liquid stock
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
648.3 mg
Białko
23.7 g
Kalorie
689 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Boiled eggs
20 min
Stewed apples
25 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Tuatua fritters
45 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Mashed potatoes for two
30 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min