Urządzenia i Akcesoria
Cheese and bacon scones
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
brown onion cut into wedges (1 cm)½
-
bacon cut into pieces200 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
plain flour or gluten free flour, plus extra to dust450 g
-
baking powder3 tsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter cold, cut into pieces120 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)140 g
-
fresh chives cut into lengths (3 cm)10 sprigs
-
milk plus extra to glaze250 g
-
butter to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
440.8 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
1787 kJ /
427.1 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages
40 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Lolly cake
4 godz. 5 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Better banana cake
45 min
Lemonade scones
25 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.