Cheese and bacon scones
TM6

Cheese and bacon scones

4.6 (112 ocen)

Składniki

  • ½ brown onion (approx. 80 g), cut into wedges (1 cm)
  • 200 g bacon, cut into pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 450 g plain flour or gluten free flour, plus extra to dust
  • 3 tsp baking powder
  • ½ tsp sea salt
  • 120 g unsalted butter, cold, cut into pieces
  • 140 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 10 sprigs fresh chives, cut into lengths (3 cm)
  • 250 g milk, plus extra to glaze
  • butter, to serve

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1787 kJ / 427.1 kcal
Białko
11.6 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
25.7 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Błonnik
1.4 g
Sód
440.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy