Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pork
- 50 g vermicelli noodles
- water, for soaking
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh chilli, deseeded if preferred
- 6 sprigs fresh coriander stalks only, leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, white part only, cut into halves (reserve green part for garnishing)
- 500 g pork mince
- 40 g plain flour
- 225 g canned water chestnuts, drained
- 2 tbsp soy sauce
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tbsp oil
Noodles
- 1500 g hot water
- 200 g dried Chinese egg noodles
- 4 spring onions/shallots, white part only, cut into halves, green part reserved for garnishing
- 6 garlic cloves
- 150 g carrots, cut into pieces
- 1 - 2 fresh chillies, deseeded if preferred
- 60 g unsalted butter
- 200 g cabbage, shredded
- 1 tbsp kecap manis
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tbsp soy sauce
- ¼ tsp ground white pepper
- 40 g water
- 15 - 20 snow peas, cut into thin slices
- 1 - 2 tbsp fried shallots, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2306.9 kJ / 549.3 kcal
- Białko
- 25.2 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.9 g
- Błonnik
- 10.9 g
- Sód
- 1240.3 mg
Alternatywne przepisy
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Sticky chicken
24h 35min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chiang Mai noodles
25 min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Hoisin pork bowl
30 min
Sweet and sour pork
40 Min
Nasi goreng
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50min
Korean barbecue chicken with rice
45 min