
Urządzenia i Akcesoria
Bacon and spring onion potato salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Salad
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds, plus extra cut into thin slices for garnishing2
-
bacon cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
water plus extra for cooling500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)1000 g
-
eggs6
Dressing
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
wholegrain mustard20 g
-
balsamic vinegar2 tsp
Assembly
-
Parmesan cheese shaved, plus extra for garnishing60 g
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
399.2 kcal /
1676.4 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
603.1 mg