Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
TM5 TM6

Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)

4.4 (161 ocen)

Składniki

  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm), plus extra shaved to serve (optional)
  • 60 g vintage cheddar cheese, cut into pieces (2-3 cm)
  • 1000 g water
  • 150 g dried macaroni pasta
  • 240 g cauliflower, cut into florets
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 30 g butter, cut into pieces
  • 40 g plain flour
  • 250 g milk of choice
  • pinch sea salt, to taste (optional)
  • pinch ground black pepper, to taste (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1391.5 kJ / 331.3 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
30.4 g
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy