Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
TM6

Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)

4.9 (11 ocen)

Składniki

Flaky pastry

  • 150 g unsalted butter, cold, cut into pieces (1-2 cm)
  • 300 g plain flour, plus extra to dust
  • 90 g cold water
  • ½ tsp sea salt

Topping

  • 350 g zucchini, trimmed (2-3 zucchini - see Tips)
  • 350 g Roma tomatoes, ripe but firm (whole to fit feeder tube - see Tips)
  • 60 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 190 g sun dried tomatoes, drained
  • 30 g water
  • 10 g fresh chives, finely chopped
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • plain flour, to dust
  • ground black pepper, to season
  • milk, to glaze
  • fresh basil leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1619.6 kJ / 387.1 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
45.3 g
Tłuszcz
19.1 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
4.9 g
Sód
440.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy