Urządzenia i Akcesoria
The best ricotta gnocchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
891 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia chocolate cookies
45 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Mushroom risotto
30 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.