The best ricotta gnocchi

The best ricotta gnocchi

4.5 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • ricotta drained
    400 g
  • "00" pasta flour or gluten free flour
    200 g
  • sea salt plus an extra 1-2 pinches
    1 tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • water
    1700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 434.6 kcal / 1818.3 kJ
Białko 23.6 g
Tłuszcz 18.7 g
Węglowodany 41.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 11.7 g
Sód 891 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...