Urządzenia i Akcesoria
The best ricotta gnocchi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
ricotta drained400 g
-
"00" pasta flour or gluten free flour200 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches1 tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
water1700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
891 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
1818.3 kJ /
434.6 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Traditional minestrone
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Edna's lemon curd teacake
40 min
Banana bread
1 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min