Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rice
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g long grain rice
Shredded chicken
- 1 ½ tbsp soy sauce
- 3 tsp toasted sesame oil
- 250 g skinless chicken breast fillets, cut into long strips (3 cm thick)
Vegetables
- 120 g carrot, trimmed and peeled (1-2 carrots)
- 160 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 180 - 200 g Roma tomatoes (approx. 2 totatoes), firm (whole to fit feeder tube)
- 200 g cucumber, unpeeled, ends removed
- 100 g red onion (approx. 1 onion), cut into halves vertically
- 200 g avocado (1 avocado), firm, ripe and peeled (cut to fit through feeder tube)
Yoghurt coriander sauce
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 250 g natural yoghurt
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 4 tbsp roasted unsalted cashew nuts, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3273.4 kJ / 782.4 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 72.5 g
- Tłuszcz
- 44.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 9.1 g
- Sód
- 1526.3 mg
Alternatywne przepisy
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Smash burger taco
40 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 45 min
Chinese-style chicken
25 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1h
Krispy fried chicken
25 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min