Urządzenia i Akcesoria
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Rice
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
long grain rice250 g
Shredded chicken
-
soy sauce1 ½ tbsp
-
toasted sesame oil3 tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into long strips (3 cm thick)250 g
Vegetables
-
carrot trimmed and peeled (1-2 carrots)120 g
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)160 g
-
Roma tomatoes (approx. 2 totatoes), firm (whole to fit feeder tube)180 - 200 g
-
cucumber unpeeled, ends removed200 g
-
red onion (approx. 1 onion), cut into halves vertically100 g
-
avocado (1 avocado), firm, ripe and peeled (cut to fit through feeder tube)200 g
Yoghurt coriander sauce
-
fresh coriander leaves only, plus extra to garnish7 sprigs
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
natural yoghurt250 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
roasted unsalted cashew nuts to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1526.3 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
3273.4 kJ /
782.4 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
72.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry me" chicken pasta
35 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Smash burger taco
40 min
Chinese-style chicken
25 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Fruity dream
10 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min