Urządzenia i Akcesoria
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
carrot whole, trimmed and peeled (approx. 1-3 carrots)600 g
-
eschalot cut into halves25 g
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds, leaves and stalks5 g
-
grapeseed oil40 g
-
lemon juice20 g
-
white wine vinegar25 g
-
mustard10 g
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Italian Salad Dressing
5 min
Pistachio and lemon curd cake
1 godz. 15 min