
Urządzenia i Akcesoria
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
105.4 kcal /
440.9 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
24.5 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
55.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chinese-style chicken
25 min
Jaffa muffin
40 min
Power green smoothie
5 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
French onion dip
45 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Cooked mayonnaise
5 min
Herb and garlic dip
5 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min