Urządzenia i Akcesoria
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55.9 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
440.9 kJ /
105.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Brak ocen
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
'Skinny' pineapple cordial
1 godz. 40 min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.