Urządzenia i Akcesoria
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55.9 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
440.9 kJ /
105.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Vegan 'pulled pork'
20 min
Vegetable trimming stock
2 godz.
Vegetable stock paste
30 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Quick herb paste
10 min
White chocolate and tropical trifle
1 godz. 45 min
Raw snickers slice
55 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min