
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.5 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Placki (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Beetroot salad
10 min
Fruity dream
10 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Poached eggs with blade cover
30 min