Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 540 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g carrots, whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled
- 50 g brown onion, cut vertically
- 70 g grapeseed oil
- 70 g apple cider vinegar
- 45 g white sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 850 g
- Kalorie
- 4193.1 kJ / 1002.2 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 90.5 g
- Tłuszcz
- 70.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 2549.3 mg
Alternatywne przepisy
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 godz. 40 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15 Min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Celery leaf gremolata
5 Min
Fresh tomato chutney
10 min