Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
carrots whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled100 g
-
brown onion cut vertically50 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 godz. 30 min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Cauliflower Mash
25 min
Grated Carrot Salad
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min