Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
carrots whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled100 g
-
brown onion cut vertically50 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Community fave brown rice salad
55 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min