Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 540 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g carrots, whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled
- 50 g brown onion, cut vertically
- 70 g grapeseed oil
- 70 g apple cider vinegar
- 45 g white sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 850 g
- Kalorie
- 4193.1 kJ / 1002.2 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 90.5 g
- Tłuszcz
- 70.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.7 g
- Błonnik
- 16.9 g
- Sód
- 2549.3 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Edna's lemon curd teacake
40 min
South African yellow rice
20 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min