Urządzenia i Akcesoria
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
850 g
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges that fit through feeder tube500 - 540 g
-
carrots whole (approx. 1-3 carrots) trimmed and peeled100 g
-
brown onion cut vertically50 g
-
grapeseed oil70 g
-
apple cider vinegar70 g
-
white sugar45 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 850 g
Sód
2549.3 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
4193.1 kJ /
1002.2 kcal
Tłuszcz
70.9 g
Błonnik
16.9 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
90.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Chunky guacamole
10 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min