Urządzenia i Akcesoria
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
eggs4
-
cream cheese cut into pieces (2-3 cm)650 g
-
white sugar200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
plain flour20 g
-
fresh cherries or berries, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
88.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1941 kJ /
462.1 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kek Tapak Kuda (Horseshoe Cake)
1 godz.
Panna cotta
6 godz. 15 min
Habanero Butter
Brak ocen
Sup Buntut
3 godz.
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 min
Sour Plum Candy
20 min
Traditional Apple pie
1 godz. 30 min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min