Urządzenia i Akcesoria
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
eggs4
-
cream cheese cut into pieces (2-3 cm)650 g
-
white sugar200 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
plain flour20 g
-
fresh cherries or berries, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
88.1 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1941 kJ /
462.1 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Fruit Ice Cream
5 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Coconut Jelly
3 godz. 15 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Nasi Lemak Basmati
30 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min