
Urządzenia i Akcesoria
味噌豬肉片炒鮮蔬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
味噌30 克
-
味醂30 克
-
清酒30 克
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
帶皮五花肉 切薄片(厚約0.5公分)150 克
-
高麗菜 切塊(約3公分)300 克
-
鴻喜菇 去根、剝散130 克
-
豌豆莢 去頭尾、去筋20 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
洋蔥 切絲30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
216 kcal /
906 kJ
Białko
8.4 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan