Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 味噌
- 30 克 味醂
- 30 克 清酒
- 20 克 蒜頭
- 10 克 油
-
150
克 帶皮五花肉, 切薄片(厚約0.5公分)
lub 150 克 梅花火鍋肉片, 切段 - 300 克 高麗菜, 切塊(約3公分)
- 130 克 鴻喜菇, 去根、剝散
- 20 克 豌豆莢, 去頭尾、去筋
- 30 克 紅蘿蔔, 切絲
- 30 克 洋蔥, 切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 906 kJ / 216 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Błonnik
- 2.9 g