味噌豬肉片炒鮮蔬

味噌豬肉片炒鮮蔬

4.3 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 味噌
    30 克
  • 味醂
    30 克
  • 清酒
    30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 帶皮五花肉 切薄片(厚約0.5公分)
    150 克
    150 克 梅花火鍋肉片, 切段
  • 高麗菜 切塊(約3公分)
    300 克
  • 鴻喜菇 去根、剝散
    130 克
  • 豌豆莢 去頭尾、去筋
    20 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 洋蔥 切絲
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 216 kcal / 906 kJ
Białko 8.4 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...