香菇燴雞
TM6 TM5 TM31

香菇燴雞

3.0 (4 oceny)

Składniki

  • 15 克 乾香菇 ,約6-7朵
  • 400 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
  • 15 克 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 大匙 太白粉
  • 1 根 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 7 克 薑 ,切片
  • 15 克 油
  • 15 克 醬油
  • 15 克 味醂
  • 30 克 蠔油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2447.2 kJ / 585.5 kcal
Białko
32.4 g
Węglowodany
17.5 g
Tłuszcz
41.5 g
Tłuszcz nasycony
192.6 g
Błonnik
3.4 g
Sód
2293.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy