
Urządzenia i Akcesoria
香菇燴雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
乾香菇 ,約6-7朵15 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊400 克
-
米酒15 克
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉1 大匙
-
青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開1 根
-
薑 ,切片7 克
-
油15 克
-
醬油15 克
-
味醂15 克
-
蠔油30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
585.5 kcal /
2447.2 kJ
Białko
32.4 g
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
17.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
192.6 g
Sód
2293.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan