
Urządzenia i Akcesoria
玉米爆炒雞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭15 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約2公分)400 克
-
罐裝玉米粒 (約半罐),瀝乾水份200 克
-
紅甜椒 切丁(約0.5公分)50 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒10 克
-
蔥 切段(約1公分)50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
162 kcal /
678 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
7.375 g
Węglowodany
11.25 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan