玉米爆炒雞

玉米爆炒雞

3.8 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約2公分)
    400 克
  • 罐裝玉米粒 (約半罐),瀝乾水份
    200 克
  • 紅甜椒 切丁(約0.5公分)
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 切段(約1公分)
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 162 kcal / 678 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 7.375 g
Węglowodany 11.25 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...