台式麻油雞燉飯

台式麻油雞燉飯

3.6 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 黑麻油
    1 大匙
  • ,切片
    20 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    1 隻
  • 乾香菇 ,泡軟、切絲
    10 克
  • 100 克
  • 米酒
    50 克
  • 枸杞
    5 克
  • 雞高湯
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 2 人份

Kalorie 821 kcal / 3419 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 100 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...