
Urządzenia i Akcesoria
台式麻油雞燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油1 大匙
-
薑 ,切片20 克
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)1 隻
-
乾香菇 ,泡軟、切絲10 克
-
米100 克
-
米酒50 克
-
枸杞5 克
-
雞高湯200 克
-
鹽½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Wartości odżywcze na 2 人份
Kalorie
821 kcal /
3419 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
100 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan