Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 豬絞肉
- 1 ½ 大匙 醬油
- ½ 茶匙 太白粉
- ¼ 茶匙 香油
- 2 粒 蒜頭
- 60 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 60 克 洋蔥 ,切絲
- 5 克 油
- 20 克 蠔油
- 150 克 水
- 100 克 冬粉 ,泡軟,剪成兩段
- ¼ 茶匙 鹽
- 5 克 黑芝麻
- 蔥 少許,切絲
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7913 g