
Urządzenia i Akcesoria
魚香茄子炒豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
新鮮辣椒 (任何種類) ,切段(3公分)10 克
-
蒜頭15 克
-
薑 ,切片10 克
-
麻辣油20 克
-
油10 克
-
豬粗絞肉250 克
-
辣豆瓣醬30 克
-
水20 克
-
油豆腐 ,對半切200 克
-
茄子 ,切塊(3公分)200 克
-
蔥 ,切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
285.4 kcal /
1192.8 kJ
Białko
19.1 g
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan