魚香茄子炒豆腐

魚香茄子炒豆腐

3.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮辣椒 (任何種類) ,切段(3公分)
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • ,切片
    10 克
  • 麻辣油
    20 克
  • 10 克
  • 豬粗絞肉
    250 克
  • 辣豆瓣醬
    30 克
  • 20 克
  • 油豆腐 ,對半切
    200 克
  • 茄子 ,切塊(3公分)
    200 克
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 285.4 kcal / 1192.8 kJ
Białko 19.1 g
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 4.6 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...