蛤蜊蒜頭雞湯

蛤蜊蒜頭雞湯

4.9 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • ½ 大匙
  • ,切段
    2 根
  • 蒜頭 ,去蒂頭
    100 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約5公分)
    500 克
  • 1000 克
  • 米酒
    50 克
  • ,依個人喜好調整
    ½ - 1 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 ,吐沙30分鐘
    120 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 137 kcal / 575 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 1.5 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...