蛤蜊蒜頭雞湯

蛤蜊蒜頭雞湯

4.9 34 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • ½ 大匙
  • 切段
    2 根
  • 蒜頭 去蒂頭
    100 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)
    500 克
  • 1000 克
  • 米酒
    50 克
  • 依個人喜好調整
    ½ - 1 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 吐沙30分鐘
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.8 g
Kalorie 575 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 2.6 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...