
Urządzenia i Akcesoria
大盤雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
辣椒油15 克
-
花椒粒1 茶匙
-
乾辣椒5 克
-
八角1 粒
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭 ,切片20 克
-
辣豆瓣醬 (李錦記)1 ½ 大匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約3公分)600 克
-
乾燥茴香籽½ 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
醬油2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
高湯200 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切塊(約2公分)200 克
-
青椒 ,切塊(約2公分)100 克
-
粄條250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
531.2 kcal /
2220.4 kJ
Białko
25.9 g
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
146.2 g
Sód
654.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-雞肉
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan