
Urządzenia i Akcesoria
咖哩風味馬鈴薯燉肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
咖哩粉2 茶匙
-
大蔥 ,日本種,切斜片30 克
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 (約1顆),125克切絲,125克切塊250 克
-
梅花肉 切塊(約3公分)400 克
-
味醂40 克
-
清酒30 克
-
馬鈴薯 去皮、切大塊(約5公分)400 克
-
紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)200 克
-
水300 克
-
薑 切片10 克
-
柴魚醬油45 克
-
鹽 依個人喜好調味5 克
-
白胡椒粉 依個人喜好調味5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
555 kcal /
2321 kJ
Białko
37.2 g
Tłuszcz
9.7 g
Węglowodany
82.9 g
Błonnik
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan