檸檬香蒜蝦

檸檬香蒜蝦

4.5 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    6 粒
  • 奶油
    20 克
  • 草蝦 去鬚腳、開背去腸泥
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 紅辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鮮香菜 只取葉子
    5 枝
  • 檸檬汁
    2 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 153 kcal / 642 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...