Urządzenia i Akcesoria
蕃茄豆腐雞肉蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
蕃茄豆腐雞肉
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
雞胸肉 切丁(約2公分)250 克
-
牛番茄 切丁(約2公分)150 克
-
板豆腐 切丁(約1公分)100 克
-
番茄醬25 克
-
醬油膏30 克
-
味醂10 克
-
蔥 切段(約1公分)15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
798.6 mg
Białko
43.6 g
Kalorie
2883.9 kJ /
679.1 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Tłuszcz nasycony
87.5 g
Węglowodany
95.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan