Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 洋蔥
- 1 顆 蛋 ,蛋黃蛋白分開備用
- 3 大匙 麵包粉
- 110 克 豬絞肉
- ½ 茶匙 乾燥巴西利
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 2 茶匙 烏斯特調味醬
- 1000 克 水
- 40 克 綠花椰菜 ,切小朵
- 30 克 紅甜椒 ,切條(約1公分)
- 70 克 義大利螺旋麵
- 10 克 蒜頭
- 10 克 奶油
- 150 克 牛奶
- ¼ 茶匙 鹽
- 2 大匙 帕瑪森起士粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 6821.9 kJ / 1632 kcal
- Białko
- 44.7 g
- Węglowodany
- 236.9 g
- Tłuszcz
- 57.6 g
- Błonnik
- 3.8 g