
Urządzenia i Akcesoria
奶油肉丸螺旋麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 人份
Składniki
-
洋蔥20 克
-
蛋 ,蛋黃蛋白分開備用1 顆
-
麵包粉3 大匙
-
豬絞肉110 克
-
乾燥巴西利½ 茶匙
-
黑胡椒粉¾ 茶匙
-
烏斯特調味醬2 茶匙
-
水1000 克
-
綠花椰菜 ,切小朵40 克
-
紅甜椒 ,切條(約1公分)30 克
-
義大利螺旋麵70 克
-
蒜頭10 克
-
奶油10 克
-
牛奶150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1632 kcal /
6821.9 kJ
Białko
44.7 g
Tłuszcz
57.6 g
Węglowodany
236.9 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

剛剛好的獨享餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan