Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 120 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 油
- 500 克 五花肉 ,切塊(約4公分)
- 80 克 蠔油
- 10 克 米酒
- 50 克 醬油
- 15 克 味醂
- 500 克 水
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
- 250 克 南瓜 ,去籽,切塊(約3公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3258.1 kJ / 779.4 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 59.1 g
- Błonnik
- 2.2 g