南瓜燉肉
TM5 TM6

南瓜燉肉

4.2 (25 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 120 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 油
  • 500 克 五花肉 ,切塊(約4公分)
  • 80 克 蠔油
  • 10 克 米酒
  • 50 克 醬油
  • 15 克 味醂
  • 500 克 水
  • 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 250 克 南瓜 ,去籽,切塊(約3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
3258.1 kJ / 779.4 kcal
Białko
27.4 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
59.1 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy