
Urządzenia i Akcesoria
南瓜燉肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)120 克
-
油15 克
-
五花肉 ,切塊(約4公分)500 克
-
蠔油80 克
-
米酒10 克
-
醬油50 克
-
味醂15 克
-
水500 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)60 克
-
南瓜 ,去籽,切塊(約3公分)250 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
779.4 kcal /
3258.1 kJ
Białko
27.4 g
Tłuszcz
59.1 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

發現南瓜好味道
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan