Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Oat and Parmesan crust
-
butter for greasing
-
raw almonds70 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
sea salt¼ tsp
-
water80 g
Silverbeet filling
-
garlic cloves2
-
red onion cut into wedges (1 cm), segments separated80 g
-
olive oil2 tbsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)90 - 100 g
-
fresh silverbeet leaves only, cut into thin strips120 g
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream150 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
soft goat's cheese70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1994 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1h
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Roasted eggplant
1h 35min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Spinach and feta galette
1h 50min
Pumpkin tart
2h 15min
Spring frittata
1h 15min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Wholemeal spelt pastry
35min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min