Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian quiche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Pastry
-
rolled oats45 g
-
hazelnuts60 g
-
sunflower seeds80 g
-
plain flour115 g
-
butter chilled and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
egg1
-
cold water½ - 1 tsp
Filling
-
asparagus trimmed1 bunch
-
boiling water
-
vintage cheddar cheese cut into pieces60 g
-
leek trimmed and cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
eggs4
-
milk of choice60 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
raw baby beetroots (orange or red), trimmed and cut into thin slices3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.1 g
Kalorie
2307.4 kJ /
549.4 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
6.7 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 godz. 5 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min