Urządzenia i Akcesoria
Courgette strudel
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Basil oil
-
extra virgin olive oil100 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
sea salt1 pinch
-
raw sugar1 tsp
Dough
-
lemon zest only, no white pith¼
-
semolina60 g
-
Italian "00" flour (see Tips), plus extra for dusting90 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
egg white1
-
water40 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)50 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
garlic cloves2
-
courgettes cut into pieces (3 cm)300 g
-
oil1 tbsp
-
ricotta drained well (see Tips)150 g
-
egg1
-
pine nuts60 g
-
pumpkin seeds60 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
full cream milk for brushing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
328.7 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
2150.5 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Pecan, apple and carrot pudding
1 godz.
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Ricotta and polenta chips
2 godz. 20 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min