
Urządzenia i Akcesoria
Feta, spinach and potato frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
red onion (approx. 130 g), cut into halves½
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
eggs10
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
water800 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
284.1 kcal /
1193.1 kJ
Białko
19.6 g
Tłuszcz
15.8 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Sód
247.7 mg