Urządzenia i Akcesoria
Feta, spinach and potato frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
red onion (approx. 130 g), cut into halves½
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
eggs10
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
water800 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.7 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1193.1 kJ /
284.1 kcal
Tłuszcz
15.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Mexican stack
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min