Feta, spinach and potato frittata

Feta, spinach and potato frittata

4.6 522 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • olive oil for greasing
  • red onion (approx. 130 g), cut into halves
    ½
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • feta cheese cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • eggs
    10
  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • water
    800 g
  • pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    350 g
  • potato peeled and cut into cubes (2 cm)
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 284.1 kcal / 1193.1 kJ
Białko 19.6 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 14.7 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 247.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...