Urządzenia i Akcesoria
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Soused cucumber
-
apple cider vinegar50 g
-
white sugar1 tbsp
-
long red chilli cut into slices1
-
poppy seeds1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Lebanese cucumber peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)100 g
Patties
-
brown onion90 g
-
garlic clove1
-
olive oil for frying
-
chia seeds1 tbsp
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
chickpea (besan) flour2 tbsp
-
ground smoked paprika (optional)1 - 2 tsp
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 tsp
Assembly
-
sour cream180 g
-
horseradish cream3 tsp
-
slider buns (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
813 mg
Białko
13.3 g
Kalorie
1836.7 kJ /
437.3 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
13.2 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Vegetarian chilli
35min
Vegetarian sausage rolls
40min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Lentil bolognese
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Falafel with beetroot hommus
20min