Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber

Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber

4.3 22 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Soused cucumber
  • apple cider vinegar
    50 g
  • white sugar
    1 tbsp
  • long red chilli cut into slices
    1
  • poppy seeds
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Lebanese cucumber peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)
    100 g
Patties
  • brown onion
    90 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil for frying
  • chia seeds
    1 tbsp
  • raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    100 g
  • pumpkin seeds
    1 tbsp
  • canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • chickpea (besan) flour
    2 tbsp
  • ground smoked paprika (optional)
    1 - 2 tsp
  • liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
    1 tsp
Assembly
  • sour cream
    180 g
  • horseradish cream
    3 tsp
  • slider buns (see Tips)
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 437.3 kcal / 1836.7 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 27.4 g
Węglowodany 28.6 g
Błonnik 13.2 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 813 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...