Wersje kompatybilne
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soused cucumber
- 50 g apple cider vinegar
- 1 tbsp white sugar
- 1 long red chilli, cut into slices
- 1 tbsp poppy seeds
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g Lebanese cucumber, peeled or sliced into ribbons (3 mm thick)
Patties
- 90 g brown onion
- 1 garlic clove
- olive oil, for frying
- 1 tbsp chia seeds
- 100 g raw beetroots, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 tbsp pumpkin seeds
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp chickpea (besan) flour
- 1 - 2 tsp ground smoked paprika (optional)
- 1 tsp liquid smoke seasoning (optional - see Tips)
Assembly
- 180 g sour cream
- 3 tsp horseradish cream
- 6 slider buns (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1836.7 kJ / 437.3 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 28.6 g
- Tłuszcz
- 27.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 13.2 g
- Sód
- 813 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hearty lentil chilli
50min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Lentil bolognese
30 min
Pea and garden mint fritters
25min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min