Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemon chilli dressing
- 4 pieces lemon peel (1 x 5 cm), no white pith
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice
Vegetable bake
- olive oil, for greasing
- 1 - 2 Ruby Lou potatoes, peeled and cut into very thin slices (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 300 g sweet potato, cut into pieces (4-5 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g zucchini, cut into pieces (4-5 cm)
- 40 g cornflour
- 80 g red onion, cut into thin strips
- 80 g red capsicum, deseeded and cut into thin strips
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into slices
- 30 g fresh baby spinach leaves, to serve
- 70 g goat's milk feta, crumbled, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1087.5 kJ / 258.8 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 25.5 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 359.7 mg
Alternatywne przepisy
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Satay noodle salad
35min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Mediterranean vegetable bake
50min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Caribbean curry
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min