Vegetable bake with goat's feta

Vegetable bake with goat's feta

4.1 132 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Lemon chilli dressing
  • lemon peel (1 x 5 cm), no white pith
    4 pieces
  • long red chilli deseeded if preferred
    1
  • fresh lemon thyme leaves only
    3 sprigs
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • lemon juice
    20 g
Vegetable bake
  • olive oil for greasing
  • Ruby Lou potatoes peeled and cut into very thin slices (see Tips)
    1 - 2
  • garlic cloves
    2
  • sweet potato cut into pieces (4-5 cm)
    300 g
  • carrot cut into pieces (4-5 cm)
    200 g
  • zucchini cut into pieces (4-5 cm)
    100 g
  • cornflour
    40 g
  • red onion cut into thin strips
    80 g
  • red capsicum deseeded and cut into thin strips
    80 g
  • egg
    1
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into slices
    150 g
  • fresh baby spinach leaves to serve
    30 g
  • goat's milk feta crumbled, to serve
    70 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 258.8 kcal / 1087.5 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Sód 359.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...