Urządzenia i Akcesoria
Vegetable bake with goat's feta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Lemon chilli dressing
-
lemon peel (1 x 5 cm), no white pith4 pieces
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
fresh lemon thyme leaves only3 sprigs
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
lemon juice20 g
Vegetable bake
-
olive oil for greasing
-
Ruby Lou potatoes peeled and cut into very thin slices (see Tips)1 - 2
-
garlic cloves2
-
sweet potato cut into pieces (4-5 cm)300 g
-
carrot cut into pieces (4-5 cm)200 g
-
zucchini cut into pieces (4-5 cm)100 g
-
cornflour40 g
-
red onion cut into thin strips80 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips80 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into slices150 g
-
fresh baby spinach leaves to serve30 g
-
goat's milk feta crumbled, to serve70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
359.7 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1087.5 kJ /
258.8 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Caribbean curry
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min